Мнения и коментари

Изключително важни за нас

Това е нещо подобно на книга за похвали и оплаквания. Ако желаете да споделите вашето мнение или коментар, може да го направите тук или във фейсбук страницата ни. Ние с радост ще посрещнем всеки отзив от ваша страна, независимо дали е положителен или критичен. По този начин се стремим постоянно да бъдем иновативни и интересни за нашите клиенти, да подобряваме непрекъснато качеството на своите услуги и предлаганите от нас продукти.

Благодарим Ви за вниманието!

Poli-fresh – професионално почистване

„Искаме да изкажем задоволството от съвместната ни работа със Студио ДЕС. Винаги са показвали изключителна коректност, професионализъм и надеждност. Всички проекти са били изпълнявани в срок, с огромна доза лично отношение и внимание към детайла. Това превръща работата ни в още по-голямо удоволствие.
За нас е от изключително голямо значение да работим винаги с най-добрите, за да можем и ние да предложим най-доброто за нашите клиенти. Това ни кара внимателно и прецизно да подбираме партньорите си. За нас Студио ДЕС са истински професионалисти, на който ние се доверихме!“

Михаил Желязков
мениджър

Ж и К Милк – търговия с млечни продукти

„В работата си имаме нужда от партньори, които могат да поемат отоворност относно сроковете и качеството на изпълнение на възложените поръчки. Именно такива партньори ние намерихме в лицето на Студио ДЕС. Те са ценен помощник, когато се налага да направим избор или консултация относно дадена задача. Това е агенцията, на която можем да разчитаме, както за големите, така и за малките проекти. Винаги са се справяли бързо и в срок, спазвайки всяко наше изискване! Искрено се надяваме това партньорство да продължи и занапред.“

Калоян Колев
мениджър

Obag – представител за гр. Варна

„В днешно време е предизвикателство да намериш фирма, която да задоволи изискванията ти, да разбере правилната концепция и нужната рекламна стратегия, на която трябва да заложиш, за да изпъкнеш и позиционираш себе си на правилното място сред конкуренцията!
Е, ние от Тори Груп ООД го направихме и се доверихме на професионализма на Студио ДЕС, за което благодарим! Вече повече от година разчитаме и залагаме на лоялността в изпълнението на всяка поръчка и на усърдната работа.
Препоръката и коментара ни може да бъде само един – Реклама ли ?!? Студио ДЕС, разбира се!“

Цвети Щерева
управител