Тефтери

Класическите и практични фирмени подаръци…

Силната и разпознаваема марка помага на бизнеса да бъде по-успешен, затова създаването на фирмена идентичност е много важно.

Тефтерът е един от най-класическите фирмени подаръци, който може да бъде направен на клиенти, партньори, служители. Тефтерите са наш ежедневен спътник и са много практични както при организиране на работния процес, така и за лични цели. Те са  място за идеи, списъци, проекти, а в допълнение са и отлична реклама на Вашия бизнес.

Персонализираният тефтер се проектира индивидуално и се отпечатва върху бележник по Ваш избор. Освен на корицата, дизайн с лого (и контакти) може да се постави и на всяка страница, като по този начин всеки скъсан лист от бележника ще популяризира по-бързо и лесно дейността Ви.

Можете да избирате от богат асортимент модели на тефтери и бележници – с дати или без дати. Кориците могат да бъдат твърди, с луксозен картон или еко картон. Също така корицата може да бъде облечена с кожа, от която също има различни опции – по-луксозни и по-обикновени. Скрепването може да бъде със спирала (66 или 100 листа). Най-често използваните формати за тефтер са А5 и А6.

По-долу можете да разгледате нашите изпълнени проекти за по-добра ориентация в различните опции при избора на брандиране на този вид рекламен материал.

Дейността на Студио ДЕС в рекламата

0
Доволни от обслужването клиенти
0
Изработени успешни проекта!
  • Предлагаме широк спектър от услуги в областта на печатната реклама – от дигиталния печат за ниски тиражи, през офсетовият до широкоформатният печат.

  • Залагаме на високото качество, индивидуалност и бързина на изпълнение на поръчките.

  • Разполагаме с модерни машини за дигитален печат, както и с професионална техника за пълен пакет довършителни операции: рязане, ламиниране, подвързване, биговане, сгъване и др.

  • Работим с изключително разнообразие от медии – картони, хартии (с различна структура и грамаж), винили, ПВЦ фолио, канаваца, текстил и др.

  • Използваме различни видове щанци и прегета, матов и гланцов ламинат, УВ лак, позициониран УВ лак, обемен лак.

  • Стараем се да реализираме уникален графичен дизайн на рекламните материали, изцяло съобразен с предварителна концепция и структура. Използвме ранообразни форми, цветове, изображения и шрифтове.

  • Изработваме висококачествени динамични и статични интернет страници, онлайн каталози, бази данни, изцяло съобразени с новите технологии и езици на програмиране.

НОВО! Фото Студио ДЕС

0
Заснети събития и фотосесии
0
Продуктови снимки