Сувенирна реклама

Много важна част за изграждането на Вашия имидж

Предлагаме широка гама продукти за вашата сувенирна реклама. Работим с каталози на водещи производители и вносители на сувенири и аксесоари. Това Ви дава предимството да правите оригинални подаръци с гарантирано качество. Дали ще изберете по-малък сувенир или луксозен ВИП комплект за специални случаи – избора изцяло оставяме на Вас. Върху тях чрез различни технологии можем да поставим Вашето лого и всяка друга информация, която пожелаете.

Електронни каталози за рекламен текстил – 2020

Варианти за брандиране на рекламни сувенири

 • Сито печат – технологичен процес, даващ възможност за печат върху хартия, пластмаса, текстил, кожа, стъкло, керамика, метал и други предмети, с правилна или неправилна форма. Характерно за него е, че позволява използването на изключително широка гама от масила, като цветове и свойства за печат върху различните повърхности, а същевременно ни предоставя добро качество на печат дори и при много фини детайли.

 • Тампонен печат – изключително опростен процес, но предоставящ великолепно качество и прецизност на печата. Предназначен е както за плоски и обли предмети, така и за различни неравни повърхности. Той има доста общо, като област на приложимост със ситопечата. Недостатъкът при него е, че е ограничен в рамера – напълно безсилен е при надписи с размер над 10/15 сантиметра. Технологията е подходяща за печат на рекламни запалки, химикали и ключодържатели.

 • Директен UV печат – технология от ново поколение, донякъде изместваща традиционните сито и тампонен печат. Предимството тук, е наличието на 4 цвята + 1 допълнителен (бял), за печат върху тъмни основи и прозрачни повърхности. Използват се висококачествени UV мастила, устойчиви на aтмосферни условия и драскане. Голямата разделителна способност на UV LED принтерите, осигурява отпечатването на съвсем миниатюрни текстове и изображения, както и цветови приливки. Друго предимство са по-кратките срокове за изработка и възможността за печат на малки тиражи.

 • Топъл печат и преге – особено елегантна технология за печат и декориране на рекламни материали. Представлява трансфер на метализиран или пигментен слой от носеща повърхност, известна като фолио върху даден материал посредством натиск и топлина. Покритието, което се нанася може да бъде със златен, сребърен или друг цвят ефект.
  Прегето е операция подобна на топлия печат, чиято цел е да остави релефен отпечатък върху конкретния продукт. Обикновено се използват две клишета, които притискат материала от двете му страни (негатив и позитив). Има две разновидности на сухото преге – изпъкнало и вдлъбнато, като дълбочината на релефа може да бъде както еднаква, така и различна.

 • Лазерно или механично гравиране – днес, благодарение на съчетаването на компютърните технологии с вековните традиции, при гравирането стана възможно постигането на изключителни резултати.
  Лазерното гравиране е технология, подходяща за реализиране на дори и най-малката геометрия с максимално качество и прецизност. При него с помощта на концентрираната енергия на лазерния лъч безконтактно, се нарушава цялостта на материала като се оставя траен, неизтриваем отпечатък върху него. Лазерът не упражнява никакъв натиск върху материала по време на процеса. Стягане или всякакъв друг вид фиксиране не е необходимо.
  Механичното гравиране се извършва с помощта на режещ инструмент, чрез който се отнема тънък слой от обработвания материал, като по този начин се постига неповторимият ефект на успоредните пътечки, сякаш са гравирани на ръка. Както при лазарното гравиране, така и тук не липсва гладкост и прецизност.

Последни проекти за брандиране върху сувенири