Вашата сватба ще бъде по-различна от стандартните

Споделете за това с нас…

Харесва ни да бъдем част от съвременни сватби с класическа, ретро и винтидж визия. Тържества на младоженци, които желаят да направят нещата в сватбения си ден по-различни от приетите. Независимо от вида им обаче, в тези тържества ние отдаваме цялата си енергия и креативни идеи. Стремим се да уловим повече непринудени моменти, цялата атмосфера и емоциите в тях и да им придадем стилен и художествено издържан вид. Вид в който вашите снимки да бъдат едно преживяване, като това да чуете определена песен или да усетите даден аромат,  да успяват в последствие  да събудят във вас чувства и спомени и да Ви карат да ги преживявате оттново и отново….

StudioDES-Wedding-background

Какви снимки бихте искали да получите от вашия сватбен фотограф?
Това е сложен въпрос, на който трябва да намерите обективно обоснован отговор. Ако държите на сватбена фотография от по-висок клас, изборът става по-труден и зависи от множество комплексни фактори. Както всяка двойка е различна, така и всеки сватбен ден е уникален. Ето защо предпочитаме да обсъдим предварително най-подходящия за вас пакет в зависимост от вашата индивидуалност и предпочитания.

Стандартни ценови пакети в активния сезон (пролет-есен) за събота или неделя

Цени за допълнителни услуги

 • За всеки започнат допълнителен час – 150 лв. Никога не правим проблем за малки просрочвания на времето.
 • Стандартно време за изпълнение на поръчката – 40 работни дни.
  Експресна обработка (до 10 дни): +30% от обявената цена на пакета.
 • При потвърждение на дата от ваша страна, се изисква капаро в размер на 30% от сумата.
 • Позиционирани сме в гр. Варна, но поемаме ангажименти за цялата страна. Разходите за пътуването и настаняване не са включени в цената.
 • Индивидуални цени на ръчно изработени фотокниги  20х20см: 250лв.,  30х30см: 350лв.
  Всяка следваща фотокнига със същия дизайн, с допълнителна отстъпка от 60 лв.
 • При кратки сватбени тържества – само подписване, или определени ритуали – 100лв/час.
 • Следсватбена фотосесия – 150лв/час.

Посочените цени са без включен ДДС. Издаваме опростени фактури за предлаганите от нас пакети и услуги.

И накрая…

Дори и да не ни изберете за сватбени фотографи, или не харесате нашите оферти, изисквайте от фотографа да Ви покаже заснета от него сватба, с поне стотина фотографии, а не само избрани добри снимки от много сватби, тъй като е лесно да се подберат добри кадри от 30 сватби. За вас обаче, по-важно е да видите как е отразено цялото събитие. Също така проучете с каква техника снима съответния фотограф. Инвестирали сме сериозни средства в скъпа техника, за да сме сигурни в качеството на крайния продукт, който ще получите. Наистина знаем, че техниката не е всичко в случая! Не по маловажно е умението на фотографа да улови и пресъздаде духа на този единствен за вас ден. Това за което плащате, не трябва да бъдат просто снимки, а истинска фотография – рисуване със светлина, един артистичен продукт, съвкупност от уникални уловени моменти, портрети, много настроение и емоции. Организацията и приготовлянията за вашата сватба са инвестиция за самия сватбен ден, които рано или късно всички ще забравят. Стойностната фотография е тази която остава и ви радва за десетилетия напред.

Снимки заснети от Студио ДЕС