Доставка на рекламни материали

Home/Доставка на рекламни материали

Доставка на рекламни материали на адрес

Накратко за нашата компания.

Всички поръчки с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА се извършват по куриер Еконт Експрес или СПИДИ до офис на куриера. Уточняваме, че фирмата ни заплаща транспортните разходи по доставката на пратките, но не заплаща допълнителните разходи по проценти за наложен платеж. Всички дължими на куриера суми по проценти на наложения платеж се заплащат от получателя.
Поръчки без брандиране (надписване) не могат да се възползват от безплатна доставка.
За по-малки суми продукти се доставят до посочен от клиента адрес или офис на куриер и се заплащат от клиента.
Всички доставки се извършват с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС. При заявен от клиента интерес към друга куриерска компания за доставка на продукцията ще се съобразим с това.
Стоки, които са чупливи (чаши, часовници, поставки и т.н.) се маркират със стикер ЧУПЛИВО и моля, проверявайте ги пред куриера за счупване, защото само в този случай имате гаранция и може да си търсите сумата за вредата от куриера.
Брандирани (надписани) стоки и персонализирани рекламни материали не подлежат на подмяна. Единствено корекция се извършва ако някой от нашия екип е объркал лого, размер или цвят на готовия продукт.

Индивидуален подход към клиента

Отчитаме индивидуалните особености на бизнеса на всеки наш клиент, неговата конкуренция, характеристиките на пазара и едва след това предлагаме съответните подходящи решения. Това, което ни отличава е, че ние никога не си позволяваме да използваме стандартни решения. Създаваме уникална маркетингова стратегия специално за Вашия бизнес, която да Ви гарантира отлична възвръщаемост на инвестицията.
Едно от най-големите предимства на една рекламна агенция е създаването на добър диалог с клиента. Ние поддържаме постоянен контакт с нашите клиенти и отчитаме техните желания, предложения и ежедневните промени в бизнес средата им. Нашите специалисти изслушват внимателно и са винаги отворени за нови идеи и градивен диалог. В Студио ДЕС насърчаваме клиентите да се свързват с нас винаги, когато имат въпроси, предложения и колебания или когато не са съгласни с нещо. Така, ние можем да предложим на нашите клиенти услуга, която удовлетворява техните бизнес нужди и едно високо и безкомпромисно ниво на обслужване.

Екипа на Студио ДЕС

С различни идеи и възможности, с различен професионален опит, различни по възраст и пол, но с една и съща цел – да Ви обслужим ефективно!

<strong>Цветан Атмаджов</strong>
Цветан Атмаджовдизайнер
мобилен: 0878/ 61 65 67
e-mail: sales@studiodes.com
<strong>Станимир Димитров (Миро)</strong>
Станимир Димитров (Миро)фотограф
мобилен: 0897/ 59 66 69
e-mail: sales@studiodes.com
Menu