Кои сме ние

Накратко за нашата компания

Студио ДЕС е създадена в началото на 2004г., изцяло специализирана в областта на цифровия печат, графичния дизайн и предпечатна подготовка. С времето, стремейки се да задоволим напълно нуждите на нашите клиенти и да подобрим решенията, които им даваме, ние разгърнахме своето портфолио от услуги. Добавихме още – широкоформатен печат, изработка на външна реклама и обемни букви, брандиране на витрини и автомобили, изработка на сайтове и онлайн магазини, пълен набор от фотографски услуги и др. В резултат на нашите усилия, днес вече осигуряваме богата гама от качествени услуги и продукти на оптимални цени и работа със специалисти във всички области на рекламата. Успешно сътрудничим и с много утвърдени рекламни агенции и медийни партньори в страната, като получаваме все по-голямо доверие и удовлетвореност от нашата съвместна работа.

Професионализъм, традиции, креативност

Нашият екип от опитни професионалисти ще сподели с Вас ефективни стратегии, ноу-хау и богат опит, за да Ви помогне да осъществите целите на Вашата рекламна кампания. В дейността ни се опираме на изпитани и доказали себе си практики в рекламата, но и постоянно се информираме за новите тенденции и технологии и се стремим да ги прилагаме за успеха на нашите клиенти. Въпреки, че сме се утвърдили донякъде в своята област, не сме се превърнали в самоуверени и самодоволни „експерти“, а се стремим да усъвършенстваме своите знания постоянно и да ги използваме по най-добрия възможен начин.
В Студио ДЕС не се задоволяваме с „добро стандартно“ решение. Ние търсим нови ефективни и креативни решения за всеки бизнес. Така, можем да Ви помогнем да диференцирате Вашия бизнес от другите конкуретни, да привлечем интереса на Вашите клиенти по нов и иновативен начин и да Ви дадем трайно предимство като пазарен лидер.

Индивидуален подход към клиента

Отчитаме индивидуалните особености на бизнеса на всеки наш клиент, неговата конкуренция, характеристиките на пазара и едва след това предлагаме съответните подходящи решения. Това, което ни отличава е, че ние никога не си позволяваме да използваме стандартни решения. Създаваме уникална маркетингова стратегия специално за Вашия бизнес, която да Ви гарантира отлична възвръщаемост на инвестицията.
Едно от най-големите предимства на една рекламна агенция е създаването на добър диалог с клиента. Ние поддържаме постоянен контакт с нашите клиенти и отчитаме техните желания, предложения и ежедневните промени в бизнес средата им. Нашите специалисти изслушват внимателно и са винаги отворени за нови идеи и градивен диалог. В Студио ДЕС насърчаваме клиентите да се свързват с нас винаги, когато имат въпроси, предложения и колебания или когато не са съгласни с нещо. Така, ние можем да предложим на нашите клиенти услуга, която удовлетворява техните бизнес нужди и едно високо и безкомпромисно ниво на обслужване.

Екипа на Студио ДЕС

С различни идеи и възможности, с различен професионален опит, различни по възраст и пол, но с една и съща цел – да Ви обслужим ефективно

Цветан Атмаджов
Цветан Атмаджов
управител

мобилен: 0878/ 61 65 67
e-mail: office@studiodes.com

Даниела Атмаджова
Даниела Атмаджова
мениджър-продажби

мобилен: 0877/ 61 66 78
e-mail: sales@studiodes.com

Велина Маринова
Велина Маринова
графичен и уеб дизайн

мобилен: 0893/ 51 05 22
e-mail: design@studiodes.com