Дипляни

Класически и ефективен рекламен материал

Дипляните са един от най-масовите печатни рекламни материали. Те са удобен начин за представяне на конкретни стоки или услуги, ценови оферти, промоции и за много други информативни, образователни и маркетингови дейности. Подобни са на флаерите, но имат една или няколко сгъвки. По този начин може да бъде събрана по-голяма по обем информация при сравнително ниска цена и компактни размери. За целта се използва лист хартия с формат А3, А4, А5 или А6, който се сгъва най-често с 1 до 3 сгъвки, по най-разнообразни начини и форми.

  • Студио ДЕС - дипляни, сгъване 1, 2, 3, 4
  • Студио ДЕС - дипляни, сгъване 5, 6, 7, 8

В Студио ДЕС сме на разположение и можем да изпълним всякакви дипляни, нестандартно изрязани и по собствен дизайнерски проект. Най-важното е да се избере подходящата големина. А ето и някои от критериите за избор на прегъване на дипляната:

  1. Съотношение между информационния текст и снимковия материал.
  2. Детайлността на снимковия материал.
  3. Броя на приоритетните акценти.
  4. Вида на хартията, както и лекотата на разгъване на дипляната.
  5. Специфичността на формата на дипляната.

Направете Вашите дипляни по-атрактивни!

Без значение дали ще ги пускате в пощенски кутии, ще ги раздавате на ръка или ще ги добавяте в други рекламни материали, Вашите дипляни могат да изглеждат по-различно от тези на всички останали. Изборът на ефектни хартии и картони, които предлагаме е огромен и като цветове, и като структура. Можем да избегнем стандартните размери и форми и да Ви предложим редица довършителни процеси! Всичко това увеличава в известна степен цената на дипляната, но в крайна сметка целта е да се привлече внимание, а това определено ще бъде постигнато. При проявен интерес от Ваша страна можете да изпратите запитване в сайта или да се обадите на нашите телефони.

Проекти на дипляни, изработени от Студио ДЕС