Slider_bg_image2

ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ

ПРОМОЦИИ

100 ВИЗИТКИ - 9 ЛЕВА

Промоцията е в сила, за печат на минимум 300бр. визитки

500 ФЛАЕРА А6 - 43 лева

Цветност 4+4, на двустранен хром гланц, 115 г/кв.м.

1000 ФЛАЕРА А6 - 48 лева

Цветност 4+0, на двустранен хром гланц, 115 г/кв.м.

Slider_bg_image3

&

АДАПТИВЕН ДИЗАЙН

пригоден за мобилни устройства

HTML

5

ПОРЪЧАЙТЕ
СЪБРАЗЕН С

СВОЯ УЕБ САЙТ ПРИ НАС
ПОСЛЕДНИТЕ ТЕХОЛОГИИ

Разработен
във WordPress

С множество функции
за оптимизация

Със свой собствен
уникален стил

Безплатен хостинг
за срок от 1 година

Slider_bg_image5

ИЗГРАЖДАНЕ НА СЛОЕВЕ

с различна степен на задвижване

С ФАНТАСТИЧЕН ПАРАЛАКС ЕФЕКТ

при движение на мишката

изработване на

ПАРАЛАКС СЛАЙДЕРИ

Studiodes_bg5_3

СТУДИЙНИ СНИМКИ

ФОТОСЕСИИ

ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ

Slider_bg_image6

ФОТОГРАФСКИ ПАКЕТИ ЗА

СВАТБЕНИ ТЪРЖЕСТВА

...според

&

ВАШАТА ИНДИВИДУАЛНОСТ

И ПРЕДПОЧИТАНИЯ

поискайте да направим

И ВАШАТА ЛИЧНА ОФЕРТА!

Сувенирна реклама

Home/Сувенирна реклама

Сувенирна реклама

…много важна част за изграждането на Вашия имидж.

Предлагаме широка гама продукти за вашата сувенирна реклама. Работим с каталози на водещи производители и вносители на сувенири и аксесоари. Това Ви дава предимството да правите оригинални подаръци с гарантирано качество. Дали ще изберете по-малък сувенир или луксозен ВИП комплект за специални случаи – избора изцяло оставяме на Вас. Върху тях чрез различни технологии можем да поставим Вашето лого и всяка друга информация, която пожелаете.

Варианти за брандиране на рекламни сувенири

 • Сито печат – технологичен процес, даващ възможност за печат върху хартия, пластмаса, текстил, кожа, стъкло, керамика, метал и други предмети, с правилна или неправилна форма. Характерно за него е, че позволява използването на изключително широка гама от масила, като цветове и свойства за печат върху различните повърхности, а същевременно ни предоставя добро качество на печат дори и при много фини детайли.

 • Тампонен печат – изключително опростен процес, но предоставящ великолепно качество и прецизност на печата. Предназначен е както за плоски и обли предмети, така и за различни неравни повърхности. Той има доста общо, като област на приложимост със ситопечата. Недостатъкът при него е, че е ограничен в рамера – напълно безсилен е при надписи с размер над 10/15 сантиметра. Технологията е подходяща за печат на рекламни запалки, химикали и ключодържатели.

 • Директен UV печат – технология от ново поколение, донякъде изместваща традиционните сито и тампонен печат. Предимството тук, е наличието на 4 цвята + 1 допълнителен (бял), за печат върху тъмни основи и прозрачни повърхности. Използват се висококачествени UV мастила, устойчиви на aтмосферни условия и драскане. Голямата разделителна способност на UV LED принтерите, осигурява отпечатването на съвсем миниатюрни текстове и изображения, както и цветови приливки. Друго предимство са по-кратките срокове за изработка и възможността за печат на малки тиражи.

 • Топъл печат и преге – особено елегантна технология за печат и декориране на рекламни материали. Представлява трансфер на метализиран или пигментен слой от носеща повърхност, известна като фолио върху даден материал посредством натиск и топлина. Покритието, което се нанася може да бъде със златен, сребърен или друг цвят ефект.
  Прегето е операция подобна на топлия печат, чиято цел е да остави релефен отпечатък върху конкретния продукт. Обикновено се използват две клишета, които притискат материала от двете му страни (негатив и позитив). Има две разновидности на сухото преге – изпъкнало и вдлъбнато, като дълбочината на релефа може да бъде както еднаква, така и различна.

 • Лазерно или механично гравиране – днес, благодарение на съчетаването на компютърните технологии с вековните традиции, при гравирането стана възможно постигането на изключителни резултати.
  Лазерното гравиране е технология, подходяща за реализиране на дори и най-малката геометрия с максимално качество и прецизност. При него с помощта на концентрираната енергия на лазерния лъч безконтактно, се нарушава цялостта на материала като се оставя траен, неизтриваем отпечатък върху него. Лазерът не упражнява никакъв натиск върху материала по време на процеса. Стягане или всякакъв друг вид фиксиране не е необходимо.
  Механичното гравиране се извършва с помощта на режещ инструмент, чрез който се отнема тънък слой от обработвания материал, като по този начин се постига неповторимият ефект на успоредните пътечки, сякаш са гравирани на ръка. Както при лазарното гравиране, така и тук не липсва гладкост и прецизност.

 • Флекс и флок печат – технологията е подходяща както за серийни, така и за единични бройки. Тук надписите или изображенията се изрязват предварително на плотер, след което с помоща на термопреса се пренасят върху почти всякакъв вид текстил, при температура 160-170 градуса. Флекс фолиото има тънка, гъвкава гумирана повърхност, докато повърхността на флок фолиото, наподобява гладко кадифе. И при двете се получава траен релефен отпечатък. Цветовете му не избледняват и не се напуква. Препоръчва се пране до 60-70 градуса и гладене от обратната страна.

Електронен каталог – 2016

виж каталог
Menu